Online és személyes konzultáció

Harmónia Medicina - BACH VIRÁG
Dr.-Illés-Nóra-Harmónia-Medicina-Írásbeli-elemzések

 

Az 1-1,5 órás egyéni online konzultáció során megnézem Bach-virág választásaid, a születési számaid és neved tükrében a „batyud”, melyet magaddal hoztál, ránézünk hol tartasz most az utadon.

 Támogatlak abban, hogy testedet, lelkedet és az elmédet harmóniába hozd.

Rád szabott, 1 hónapra elegendő Bach-virág esszenciát adok útravalóul, mely valódi segítőként fogja kezed, támogat, hogy merj lépni, változtatni, képes legyél másképp látni a Világot. 

Tanácsot adok az adagolásról és az alkalmazás módjáról is.

 

A konzultáció feltölt és megújít a szeretet energiájával, hitet, remény ad és bizalmat az élethez.

 
Ez a terápia különösen hasznos lehet Neked ha:
 
1. Az érzelmi problémákkal küzdesz:
 
A Bach-virágterápia segíthet azoknak, akik érzelmi nehézségekkel, stresszel, szorongással, pánikkal vagy hangulatzavarokkal küzdenek. A virágcseppek különféle érzelmi állapotokat céloznak meg, és segítenek helyreállítani az egyensúlyt és a belső harmóniát.
 
2. Stressz és szorongás kezelésénél:
 
A Bach-virágcseppek hasznosak lehetnek a mindennapi stressz, a munkahelyi stressz vagy az általános szorongás kezelésében. A cseppek segíthetnek csökkenteni a stresszt, megkönnyíteni a relaxációt és támogatni az érzelmi stabilitást.
 
3. Önfejlesztéshez:
 
A Bach-virágterápia lehetőséget ad az önreflexióra és az érzelmek mélyebb megértésére. Az egyéni konzultációk során kapott támogatás és útmutatás segíthet az önfejlesztésben, az önismeret növelésében és a személyes növekedésben.
 
4. Alternatív terápiát keresőknek:
 
Azok, akik nyitottak az alternatív terápiákra és a természetes gyógymódokra, értékelik a Bach-virágterápiát. Ez egy mellékhatásoktól mentes módszer, amelyet kiegészíthetnek más alternatív terápiás módszerek.

 

  

 

Ilyen módokon tudsz megérkezni hozzám az online térben: 

 

Az online konzultáció + egyéni Bach-virág csepp: 20.000 Ft 

 

Online konzultáció + csepp + írásos számmisztika elemzés (10-15 oldal terjedelemben) : 25.000 Ft  

 

Az 1 hónapra elegendő Bach-virág csepp személyes átvétellel: 3000 Ft, postázva: 4500 Ft (ez csak akkor kérhető, ha jártál már nálam előzetesen konzultáción)

 

 

 

Az alábbi űrlapon tudod jelezni szándékod, ami után emailben foglak keresni és időpontot egyeztetünk, a számlát is emailben kapod meg, amit utalással tudsz kiegyenlíteni.

Kérlek olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót, majd fogadd el, ha egyetértesz vele. Csak így tudsz jelentkezni a tanfolyamra! Egyéb esetben hívj fel a következő telefonszámon: +36703352532

Cikkek, írások a témában:

Odafigyelek. Tanulok a helyzetből.

Odafigyelek. Tanulok a helyzetből.

Éber tudattal figyelem a körülöttem lévő világot, keresem és felismerem a tanulás lehetőségét. Áprilisban csodálhatjuk meg a vadgesztenye rügyét, mely az egyik minőség a Bach-virágok sorából. Felhívja figyeljünk a tanulás, tapasztalás fontosságára, folyamatára. Bach...

bővebben

Pin It on Pinterest