Baba, gyermek számmisztikai elemzés

Amikor megszületünk, egy „energetikai batyut” is hozunk magunkkal mindannyian.
A családba most érkezett pici gyermeknek is van már ilyen útravalója, mely elkíséri, segíti Őt ebben a Földi létben, hogy megtapasztalja, megélje, amiért érkezett.
Erre a „batyura”, születési számain és nevén keresztül kaphatunk rálátást a számmisztikai elemzésből. Az elemzést olvasva, a szülők számos megértést kaphatnak gyermekük pici korától, kiskamasz korán keresztül, és a felnőtt életére vonatkozóan is. Megismerhetik erősségeit, képességeit és igazán jól tudják terelgetni a gyermeket, már az útja korai szakaszától.
Az elemzés egyedi, névre szóló borítóval készül, melyen kívánság szerint a baba fotója, számára üzenet, idézet is szerepelhet.
Ára: 16.000 Ft

Baba köszöntő ajándék kisfiúnak

Az elemzés kinyomtatva, spirálozva, kézzel fogható ajándék amikor baba látogatóba megyünk. Ilyenkor még a szülőnek, azonban későbbiekben a gyermek, ifjú felnőtt, rendszeres támogatója lehet.

Baba köszöntő ajándék kislánynak

Az elemzés kinyomtatva, spirálozva, kézzel fogható ajándék amikor baba látogatóba megyünk. Ilyenkor még a szülőnek, azonban későbbiekben a gyermek, ifjú felnőtt, rendszeres támogatója lehet.

12 éves kisfiú elemzésének borítója

A kisfiú ritka mesterszámmal született, a felfedezők számával. Mint kiderült ezt már kisiskolás korában mondták neki tanárai, diáktársai. A megújuló energia foglalkoztatja leginkább.

8 éves kisfiú elemzésének borítója

Rendkívül empatikus, megértő és segítőkész személyiség Ő, ami már most gyermekkorában is érzékelhető. Kitűnő
csapatember, ideális segítőtárs, munkaerő, barát lesz felnőttként, akire mindig lehet számítani.

Írásos elemzés megrendelése:

Kérlek olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót, majd fogadd el, ha egyetértesz vele. Csak így tudsz jelentkezni a tanfolyamra! Egyéb esetben hívj fel a következő telefonszámon: +36703352532

Pin It on Pinterest