Programok

Tudatos tervezés, haladás, az energiákkal együtt áramolva, a számmisztika útmutatásával.

 

Ne menjen el melletted ez az év, mely a változásra/változtatásra a legideálisabb!

 

Félévet zárunk és újabbat nyitunk a számmisztika módszereit használva.

Meglátod a folyamatot, amiben vagy, megérted és ezáltal elfogadod az év történéseit.

Minden okkal, minden érted történt és történik!

Minden képesség benned van, ami ahhoz szükséges, hogy a 2021-es lehetőségek évéből a legtöbbet hozd ki. Én melléteszem azt, hogy milyen hatások fognak érni és azt hogyan tudod leginkább a magad javára fordítani. Itt, a Te életednél nem áll meg a hatás, hiszen a Te döntéseid, az attitűd, ahogyan éled a mindennapokat, kihat mindazokra az emberekre, akik hozzád közel állnak, akiket életeddel érintesz.

 

Hogy mikor, hová tedd a fókuszt, a figyelmed?

 

Erről is beszélek a féléves zárás-nyitás előadásban. Végig nézzük mikor milyen életterületen kapunk segítséget, hová tegyük a fókuszt, hol ne ragadjunk le, mit engedjünk el, mikor váltsunk, meddig kell még türelemmel lennünk….

2021-es év sikerének egyik fő kulcsa az alapos tervezés. Bár mindent megteszünk annak érdekében, hogy gyorsan végig rohanjunk az éven, igencsak nehéz olykor türelemmel lenni, ennek ellenére érdemes a türelmetlenséget kordában tartani, ugyanis a jól átgondolt alapok lerakása és kialakítása minden eddiginél nagyobb jelentőséggel bír. Illetve, ha megtanulunk nemet mondani dolgokra és emberekre, melyek csak az időnket rabolják és távolabb visznek a céljainktól, könnyebb az évünk. A másik fontos, hogy nem kell mindent egyedül csinálnunk, mert sok segítő energia érkezik még.

 

Az előadás a Harmóniára Hangoló Klub indul nyitó programja lesz.

 

A regisztrációd mellé, most 1 havi klubtagság a tiéd ajándékba.

 

Miért jó, ha klubtag vagy?

 

A klub legfontosabb célja, hogy július, augusztus és szeptember hónapban fogja a kezed, támogatást adjon, mivel ez a 3 hónap kiemelt jelentőséggel bír. Szeretném ezt Neked megmutatni, mert hiszem, hogy ezzel önmagad legnagyszerűbb énjét tudod előhívni és így egy magasabb szintről tervezni a további életed.

 

Miről lesz szó a Harmóniára Hangoló Klubban?

 

Minden hónapban, az adott hónap energiáinak megfelelően, fókuszba tesszük teendőinket, megtervezzük következő lépésünket. Minden hétfőn, szerdán és pénteken érkezik megerősítés, előrejelzés,  relaxációs hanganyag, a hónap témájához kapcsolódó gondolatvezető írások. Amiket figyelve, azt érzed majd, ez nagyon betalált, pont erre volt most szükségem.

A videók, élő bejelentkezések, posztok, a klub fb csoportjába érkeznek, lesznek írásos anyagok, melyeket emailben küldök el. Minden hétfőn, szerdán és pénteken számíts támogatásomra + amikor még úgy érzem, hogy van, amiről mindenképp tudnod kell.

 

A részvételi díj:

 

A klub havi díja: 6900 Ft – ez most, júliusban a félév zárás – nyitás előadást is magában foglalja.

Két hónapos tagság (augusztus, szeptember) egyben megvásárolható, kedvezményes áron,  12. 000 Ft-ért.

 

Fontos! Aki az exkluzív Harmónia Mentor Program résztvevője, automatikusan a klub tagjává válik.

 

 

Itt tudsz jelentkezni a programokra:

Kérlek olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót, majd fogadd el, ha egyetértesz vele. Csak így tudsz jelentkezni a tanfolyamra! Egyéb esetben hívj fel a következő telefonszámon: +36703352532

Pin It on Pinterest