Személyes numerológiai elemzés

Elkészült számmisztikai elemzések borítói: az egyénnek, számai tükrében íródott megerősítésekkel és a színterápiás ismereteim alkalmazva, hozzá illő borítóval.

ÉRTÉKES VAGYOK.

Önismeret, önelfogadás, önszeretet a számaid tükrében.

Numerológia segítségével megnézzük belső mozgatórugóid, meglátod mennyi értékes, különleges tulajdonságod van. Megmutatom, hogyan tudod megnézni a Lélekcélod, mi az a tapasztalás, amiért a Te Lelked erre a Földi életedre érkezett és ehhez milyen sorsút vezet téged. Ráláthatsz a születésnap számod segítségével, hogy a mindennapokban ezt hogyan tudod még könnyedebben, élvezetesebben megélni. Harmóniában a valódi, saját utadon járni. Illetve megnézzük most hol vagy, milyen személyes évben. Mikor mire helyezd a fókuszt, hogy a legtöbbet tudd tenni önmagadért és a fejlődésedért. Attól függően, hogy ki, milyen időszakban, személyes évben jár, az elemzés után tudok további segítséget adni az úthoz, egyéb programjaim keretében.

A személyes numerológiai elemzés 15-20 oldal közötti terjedelemben készül, egyedi borítóval szerkesztem, illetve neked szóló, a számaid alapján íródott megerősítéseket tartalmaz. Az oldalon látható pár elkészült elemzés egyedi borítója.

Az elemzést emailben küldöm.

 

Ára 16. 000 Ft

Írásos elemzés megrendelése:

Kérlek olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót, majd fogadd el, ha egyetértesz vele. Csak így tudsz jelentkezni a tanfolyamra! Egyéb esetben hívj fel a következő telefonszámon: +36703352532

Cikkek, írások a témában:

Pin It on Pinterest