Családi kapcsolatok, feladatok numerológus szemmel

Karmakör ?

Egyszerűen lenyűgöz bármikor készítem.
Mi is ez?
Szó szerint egy kör alakú ábra, ami megmutatja kivel, milyen energetikai viszonyban vagy. Kivel, mi a dolgod, tanulási, karmikus feladatod? Egyáltalán van-e ilyen kapcsolódási pont köztetek? Ha van, milyen életterületen? Mikor történik az életed során? Gyermekeiddel, pároddal, szüleiddel, barátaiddal, munkatársaiddal…..Te mire vagy kíváncsi?
Miért jó ezt látni? ?
Mert általa jobban megérthetjük és elfogadhatjuk az embert, magunkat és a kapcsolatunk milyenségét. Rálátunk a leckéinkre, feladatokat látunk és nem akadályozó tényezőket. ?‍♀️
” Álmaid kulcsa számaidban” számmisztikai csomagom ezt az ábrát is magában foglalja!

Itt megtalálod: https://harmoniamedicina.hu/irasos-elemzesek/#almaid

Példa a karmakörre:
A képen látható pink vonallal van jelölve az anyuka, akinek mind a három gyermekével komoly feladata van. (a zöld, sárga és kék gyermek is kapcsolódik vagy metszi az anya vonalát) Ez az ábrából gyönyörűen leolvasható. A „zöld”, első szülött indította el azon az úton az édesanyát, ami az ő életfeladata. A nyíl hegye a hármas területen érinti az anya vonalának origóját. Tehát az ő születésével indult el a kihívás anyuka számára. Az addig zárkózott édesanyának meg kellett nyílni a világ felé, kapcsolatokat keresni, nagyon sokat kommunikálni,menni, menni, hogy a fia születésével kialakult helyzetet megoldja. Elindult.
A többi gyermek is mind, mind egy lecke számára. Illetve a „kék” és „sárga” gyermek, a „sárga” és „zöld” gyermek sem véletlenül kerültek egy családba, közöttük is van karmikus kapcsolódás.
Ez egy hosszú történet és terjedelmes elemzés kezdete.?

családi kapcsolódás, számmisztikus szemmel

Családunkra való rálátás a karmakör segítségével

Pin It on Pinterest